Estetica Faciala

Estetica faciala

Imaginea ta este importanta pentru increderea ta in sine, iar pielea ta este cel mai vizibil semn al sanatatii vibrante.

Programeaza-te

La Stomatologie este clinica in care medicii nostri folosesc cele mai avansate tehnologii si tehnici intr-un cadru confortabil si modern, pentru a iti restaura aspectul natural, textura si fermitatea pielii. Optiunile noastre de tratament includ BOTOX-ul cosmetic si acidul hialuronic.

ACIDUL HIALURONIC este o componenta a tesutului conjunctiv care are rolul de a amortiza si lubrifia. Acidul hialuronic se gaseste in tot organismul in cantitati mari, inclusiv in multe dintre locurile afectate de unele dintre bolile ereditare ale tesutului conjunctiv (articulatii, valve cardiace, ochi).

Produs pe cale sintetica din culturile bacteriene, acidul hialuronic poate fi intrebuintat sub forma de fillere (solutii injectabile) pentru:

⦁ Remodelarea si definirea conturului buzelor, a barbiei, a fetei sau a sanilor;
⦁ Umplerea ridurilor de expresie datorate varstei, localizate in zona periorala (in jurul gurii), perioculara (in jurul ochilor), glabelara (intre sprancene), etc.;
⦁ Umplerea cicatricilor si diminuarea semnelor faciale inestetice cauzate de diferite boli dermatologice (acnee) sau de evenimentele traumatice;
⦁ Diminuarea efectelor de imbatranire cutanata (tratamente de lifting facial).

Toxina botulinica de tip A, cunoscuta si sub denumirea comerciala de BOTOX, este o substanta derivata a bacteriei Clostridium Botulinum. Cand este injectata in muschi, toxina botulinica are un efect local. Aceasta blocheaza temporar transmiterea impulsurilor nervoase de la nervii faciali catre muschii din zona in care a fost injectata. Muschii faciali se relaxeaza, iar miscarile de expresie nu mai scot in evidenta ridurile.

Pentru ce este folosit?

Botoxul este un tratament cosmetic ce se poate folosi in tratarea ridurilor fine cat si a celor profunde. Se poate folosi in cazul persoanelor cu varste cumprinse intre 18 si 65 de ani.
S-a demonstrat ca este un tratament eficient si sigur care poate reduce ridurile de expresie, din aceasta cauza devenind din ce in ce mai popular.

Apeleaza la un profesionist!

Pentru a programa o consultatie, va rugam sa ne contactati online sau sunati la 0733.336.825. Echipa noastra de profesionisti va va ajuta sa alegeti cea mai buna optiune din programul nostru eficient si accesibil de ingrijire, pentru a obtine rezultatele estetice desoebite pe care le meritati.
Programeaza-te
2019-12-04T14:35:01+02:00