Dinti in 24 de ore

Dinti in 24 ore

In ultimele decenii, din ce in ce mai multi pacienti apeleaza la implanturi dentare, cel mai avansat mod de a inlocui dintii lipsa. Implanturile dentare sunt concepute pentru a reproduce radacina si coroana dintelui natural.

Programeaza-te

Aceasta metoda consta in plasarea simultana a implantului dentar si a coroanei in aceeasi zi a interventiei chirurgicale. In acest fel, timpul de tratament este considerabil redus.

Este important sa stiti ca cei mai importanti factori care asigura succesul acestei tehnici sunt calitatea osului pacientului si calitatea implantului dentar.

Avantajele procedurii “dinti in 24 de ore”:

⦁ Timpii de asteptare dintre plasarea implantului dentar si plasarea coroanelor dentare sunt reduse de la 3 – 6 luni pana la o zi.
⦁ Rezultatele estetice si functionale sunt imediate.
⦁ Exista mai putine interventii decat in ​​procesul de plasare a implanturilor dentare conventionale si, prin urmare, numarul vizitelor la medicul specialist este de asemenea redus considerabil.
⦁ Perioada postoperatorie este mai putin dureroasa si mai scurta.
⦁ Rezultatele au o durata indelungata.
⦁ Putem inlocui dintele / dintii lipsa si restaura zambetul in doar 24 de ore !

Afla daca esti un candidat potrivit astazi!

Pentru mai multe informatii, contactati-ne pentru o evaluare cu specialistul nostru in Implantologie si Chirurgie orala, la numarul de telefon 0733.336.825.
Programeaza-te
2019-12-04T15:18:30+02:00